top of page

Superprestige Ruddervoorde

Reeds in ochtend begonnen de 2dejaars nieuwelingen aan hun wedstrijd. Aan de start voor ons team, Giel Lejeune. Na een start op de 3de rij en een oponthoud de eerste ronde wist Giel zich stilletjes aan in de wedstrijd te knokken, om uiteindelijk helemaal in de kopgroep van 3 te komen. Een snedige demarrage op het einde van de wedstrijd besliste uiteindelijk over winst. Met een uiteindelijke voorsprong van 15 seconden wist Giel een knappe overwinning te behalen!


Bij de heren elite 2 deelnemers aan de start, met Robbe en Corné. Reeds van in de start wordt er een grote kopgroep te vormen van een 15tal renners. Corné hangt hier zijn wagonnetje aan en blijft hier tot half wedstrijd aanhangen. Daarna krijgt hij het moeilijker, wat uiteindelijk resulteert in een 18de plek.

Voor Robbe, eerstejaars belofte, een mooie kans om zich te tonen in een elite wedstrijd. Hij weet een mooi tempo te ontwikkelen en probeert zich tussen het grote geweld te knokken. Op het einde van de wedstrijd is zijn batterij leeg, maar met een 32ste plaats weet hij de wedstrijd wel te beëindigen. Weer een mooie ervaring opgedaan.
78 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page