top of page

Overzicht wegwedstrijden mei-juni

De afgelopen maanden hebben onze renners uitmuntende prestaties geleverd op verschillende fronten:


Antwerp Port Epic Onze renners hebben een sterke prestatie geleverd tijdens de Antwerp Port Epic. Toon Aerts blonk uit met een indrukwekkende wedstrijd en liet zien waarom hij een belangrijke speler is in ons team. Helaas hadden Victor Van de Putte en Daan Soete te maken met pech in de vorm van lekke banden, wat hun kansen op een hogere klassering beïnvloedde. Desondanks toonde het team veerkracht en vastberadenheid.


Ronde van Limburg Tijdens de Ronde van Limburg leverde Toon Aerts een knappe prestatie met een 9de plaats in een massaspurt. De hele ploeg liet zich van zijn beste kant zien met een sterke teamprestatie, wat onze collectieve kracht en samenwerking onderstreepte.


Omloop Der Kempen In de Omloop Der Kempen behaalde Brent Clé een uitstekende tweede plek. Zijn prestatie was een bewijs van zijn consistentie en doorzettingsvermogen, en het hele team is trots op deze mooie podiumplek.


Heiste Pijl De Heiste Pijl was een snelle en spannende wedstrijd die opnieuw werd betwist in een massaspurt. Het hele team presteerde uitstekend en al onze renners bereikten de eindstreep zonder kleerscheuren.


Dwars door het Hageland Dwars door het Hageland bood een uitdagend parcours met een afwisseling van gravelstroken en beklimmingen. Corné Van Kessel liet zich van zijn beste kant zien door mooi mee te gaan in de ontsnapping van de dag. Helaas kreeg Toon Aerts aan het einde van de wedstrijd te maken met een hongerklop, waardoor een echt resultaat uitbleef. Toch was het een goede teamprestatie op een zwaar parcours.


Oberoosterreich Rundfahrt Tijdens de Oberoosterreich Rundfahrt hebben Daan Soete en Victor Van de Putte indrukwekkend gepresteerd met een 2de en 3de plaats in de proloog. Op de tweede dag veroverde Toon Aerts de gele trui na het winnen van enkele tussensprints onderweg. De derde en vierde dag waren zware etappes in het gebergte, maar ons team hield goed stand. Deze meerdaagse wedstrijd was een ideale voorbereiding op het komende veldritseizoen.28 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page